Tag Archives: Lesbian melayu

Macam monyet nak bercium je gayanya

18 Nov

20111118-172308.jpg

Adik ipar lesbian

13 Nov

Aku berkahwin pada tahun 2000 dan sudah mempunyai seorang anak lelaki yang comel. Aku tinggal di sebuah apartment tiga bilik di sebuah bandar di selatan tanah air. Bilik tidur utama aku guna, bilik kedua pada mulanya kosong dan bilik ketiga aku buat stor.

Pada asalnya isteriku mencadangkan supaya bilik kedua disewakan, tetapi memandangkan masalah yang bakal datang aku tidak setuju. Bila adik iparku, Zeera, tamat belajar dan ingin mencari pekerjaan, aku mencadangkan dia duduk sama famili aku sambil tu boleh juga tengok anak aku yang semakin nakal.

Zeera ni muka boleh tahan, bibir dia kalau tengok, fuh… tak boleh tahan. Belum tengok bodi dia lagi. Aku selalu jugak jeling-jeling. Mana tak, dia selalu pakai short sama sleeveless kat rumah. Tercabar iman aku.

Buah dada dia at least C cup, bontot peh gred A la. Orangnya slim aje. Telan air liur beb! Tapi aku kena jaga line, bini aku sentiasa ada. Dia tak kerja. Lagi pun adik ipar, dapat tengok aje lah.

Cerita ni bermula masa mentua aku naik haji. Bini aku offer untuk jaga rumah kat kampung kat Malaysia Timur, pasal bini aku ada sorang lagi adik yang masih sekolah. Kita orang sama-sama balik kampung, tapi aku sama adik ipar aku balik semula untuk bekerja.

Adik ipar aku ni kerja shif malam, jadi siang dia sentiasa ada kat rumah. Kalau tak keluar dengan kawan-kawan dia, aku macam biasa keluar pagi balik petang. Cuma kadang-kadang lewat sampai malam.

Ada satu hari tu, hari Khamis kalau tak silap aku, macam biasa aku balik kerja terus balik rumah. Sampai rumah senyap aje. Mesti adik ipar aku ni keluar. Aku masuk terus masuk bilik aku.

Sebelum masuk bilik, aku sempat jeling ke bilik Zeera. Fulamak! Aku tengok dia tengah baring atas satu budak perempuan lain (kemudian aku tahu tu kawan dia) tengah buat 69. Lesbian rupanya si Zeera ni.

Masa tu dua-dua dah bogel habis dah. Agaknye tengah syok tu yang aku balik dia orang tak perasan tu. Aku pun apa lagi, free show beb! Aku tengok aje dari balik pintu.

Itu lah first time aku nampak pussy si Zeera ni. Peh.. merah jambu, cukur licin lagi, yang kawan dia pulak tengah jilat pussy dia sambil jari dia mengorek-ngorek pussy adik ipar aku. Aku agak Zeera pun buat benda yang sama pasal muka kawan dia tengah syok gila. Batang aku semakin keras dalam seluar. Sambil tengok aku usap-usap batang aku dari luar seluar.

Aahhh… tak boleh tahan. Aku pun buka baju dan seluar aku diam-diam dan terus mengurut batang aku. Dah le bini tak ada kat situ (is it good or bad?). Aku makin tak boleh tahan. Aksi dia orang makin agresif tapi masih tak perasan yang aku sedang menyaksikan adegan-adengan yang sebelum ni hanya dapat ditonton pada VCD/DVD aje..

Aku nekad. Aku mesti gunakan kesempatan ni. Bila lagi beb! Hidangan dah tersaji depan mata tapi aku tak nak buat dia orang terkejut. Nanti melepas beb! Macam mana ye?

Perlahan-lahan aku pergi kat tepi katil. Tiba-tiba kawan dia buka mata dan tengok tepat kat mata aku.

Alamak! Tapi dia tak tak buat apa-apa. Dia boleh kenyit mata sambil menjilat bibir dia. Kemudian mata dia meleret ke batang aku yang dah keras maksimum. Ini sudah bagus. Zeera masih tak perasan lagi pasal muka dia masih disembam kat pussy kawan dia.

Aku pun rapat ke muka kawan dia yang mengadap pussy si Zeera ni. Aku suakan batang akau kat mulut dia. Tanpa membuang masa terus disambut dan disedut semaunya.

Sah! Dia ni biseksual. Agaknya adik ipar aku ni pun sama kot. Aku tak boleh tahan. Dari tadi menahan gelora.

Aku cabut batang aku dan aim kat pussy Zeera. Apa lagi aku pun tekan dengan bantuan kawan dia. Zeera terkejut dan terus memalingkan muka untuk melihat apa yang masuk dalam pussy dia, tapi dia boleh senyum bila tengok aku. Lagi aku tak boleh tahan. Dia kata dah lama dia tunggu saat ini.

Peh.. rupanya bukan aku sorang mengidamkan dia tapi dia pun sama. Apa lagi, aku pun teruskan ayunan keluar masuk pussy dia. Kekadang aku saja cabut dan suapkan dalam mulut kawan dia. Relaks aje kawan dia hisap dan jilat batang aku yang diliputi lendir Zeera. Kemudian aku teruskan adegan sorong tarik sampai aku rasa nak terpancut.

Aku cepat cabut dan sumbat dalam mulut kawan dia. Fuh… aku rasa tu la hari air mani aku keluar paling banyak. Kawan dia siap sedut lagi lepas aku dah pancut. Yang paling best, si Zeera lepas tu boleh cium mulut dengan kawan dia sambil bertukar-tukar air mani aku. Kemudian masing-masing menelan dan mencium aku pulak. Not bad juga dia orang ni.

20111119-101313.jpg

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.